Saturday, May 31, 2014

Ingin Ber Blog semula.

Salam,

Seperti biasa, "Sign In Blog".. perati dashboard... Hurmm.. Dashboard aku pn dah tak kencang macam dulu dulu... Tekan "New Post"...*tenung lama*... "apa benda aku nak update?".. Pasal kerja? Hurmm... Memang tk muat la satu dua entri.. Pasal Cinta kah?.. Takpa.. simpan dulu manis2 dalam hati.. Pasal kehidupan seharian kah?.. Lorh..Hidup aku skg, kerja makan tidur dan bercinta je..semua aku tak nak cite..

Okay la..okay la..Cite sikit..

Ni macam mana entah nak rajin balik update blog ni woi... Hari tu IMAM MUDA SAKIRIN yg beriya nak update satu hari satu entri..Baru2 ni pulak AMAL LELA dh tukar domain.. Aku punye blog apa yang baru? *krik krik krik*

Memasing poyo je bile jumpe.. "Jom la aktif balik woi".. Penyudah...... ZZzzzzz.....

Orait! Nak share sikit moments dalam tahun 2014 ni... Alhamdulilah banyak tak banyak la..Tapi boleh la..

- Alhamdulilah.. Lama tk meet up-
BBQ With them at Kemensah

-Yeayy! paien dah kawen!-
-Yeayy! Kecik dah ade baby!-
Me and Ayu..Yeayy.. Rindu nye time diploma dlu :'(

Neway..tahniah kepada para sahabat2ku sekalian.. 

Hari demi hari..Pejam celik dah tak lama.. Allah semoga semua di permudahkan.. Ingin bahagia dunia dan akhirat,itu yang di ingini.. Amin ya rabb...

Notatangan : Dugaan dan cabaran,kadang jatuh.. Mohon istiqamah wahai hati... Allah ada.:')

5 comments:

Cik Nadyya said...

comey nya gambaa ^^

sabar ye haty =)

Amal Espraza said...

dengki la tu aku kacak. kbai

aBEL Rubella said...

next bbq please!!!

aBEL Rubella said...

next bbq please!!

Muna rahimah said...

Bila nak jumpa? :'(

Siti Sab's Blog Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah