Tuesday, November 26, 2013

Hijab2go ,Jom Chantek Chantek dan Sweet Apple Photography

Salam,

Alhamdulilah, masih di beri kesempatan untuk menaip blog.. meh sekilas update ceritera yang berlaku pada diri ini.. ai tahu.. ada yang rindu nak tahu cerita ai.. kan? kan? dont worry.. ai faham.. meh bace..ecewahh..

Alhamdulilah lagi sekali.. Lately ni nampak jugak la kan FACEBOOK aku macam ade je gambo photoshoot... Even tak banyak..tapi ada la satu dua.. Rezeki orang kata, tak banyak mungkin satu dua rezeki masuk..Syukur lagi sekali..=')

Kalau dulu mungkin rajin ke sana sini pergi outing, la ni..mana yg sempat..aku pergi la..mana tak, just accept mana shoot yg berbaloi tuk diri sendiri ja aku pergi.. Tanggungjawab dgn kerja yg aku dh ada ni kena utamakan dulu.. Lagi satu, bila dh kerja ni..kadang penat..weekend kalau boleh nk rest je.. rindu zaman study..kan?=')


this is one of my favorite picture.
yang ber kolaborasi dengan
Seri Singgahsana Bridal

Location : Masjid besi Putrajaya.


ai tahu, badan ai kecil molek
kadang takut nk accept job yg soh peragakan dress.
But Alhamdulilah..

banyak koleksi dress yang menarik dan sesuai untuk semua 

Thanks kak amik Sab jadi model
*nangis*

Location : Dak Teropong Studio


gambo ni outing ngejut orang kabo
Last minute Pakcik Topong ni call ajak shoot.

Ai pun takda buat menda..
Pergi la merelakan diri
(asah skill orang kata)
kakakaka.



Okay, ni paling latest punye photoshoot
Last week 

work with hijab2go

Belum update lagi gambo aku kt website depa
Ada yang dh tahu
pengasas hijab2go ni luar negara.

Seriously, aku salute dgn depa semua.

Ops, sebelum terlupa.. terima kasih pada kekasih hati yang banyak menemani diri ini.Terima kasih jadi tulang belakang,tepi dan depan diri hamba dalam melakukan apa jua kerja. Ai Ai Ai lebiuu..

Ada apa2, just email to me at sab_91s@yahoo.com

Notatangan : Alhamdulilah, naik pangkat dgn permanent job yang sekarang. Rezeki nk kawen? ahhh.. debor rasa. *ketap bibir*







2 comments:

Nurmikalthum binti Julai said...

salamm, hai siti sab. numi lama dah follow siti, ni baru ada chance nak comment, btw, cantik nye lah siti ni. :) good job.. semoga entiasa dpt job modelling.

ara rara said...

hai kak sab. lama tak chit chat dengan kak sab. kak sab still kerja area klcc ke?

Siti Sab's Blog Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah