Tuesday, July 2, 2013

Entri untuk 28 June

Salam..

As usual.. setiap tahun semenjak aku ada blog ni.. Title 28 June mesti akan ada.. beza cepat atau lambat sahaja aku akan update :) Selamat Hari Jadi Siti Sab!

Tahun ni punye birthday tetap rasa happy seperti tahun2 yang sebelumnya... Alhamdulilah.. Banyak benda yang tak jangka aku terima untuk birthday tahun ni.. Ada manis.. ada pahit sebenarnyaa.. Lebih manis itu yang utama :)

Sejambak bunga dan teddy bear yang ada coklat di sekelilingnya.. Bag( wallet kata nya ) pun aku terima tak di sangka2 sampai ke office aku semua nya.. Maaf, aku betul2 hargai pemberian itu semua.. Terima kasih :)

Dgn my bosses, semua duk wish.. rasa di sayangi pulak oleh semua boss! kihkih..  Thanks semua boss.. Oh.. sebelum terlupa..



-Thank You-


Terima kasih kepada seseorang yang pada malamnya buat ucapan di talipon meskipun bukan dia yang pertama.. tapi tetap aku menunggu panggilan dari dia..dan akhirnya.. "Selamat Hari Lahir Sayang" terungkap juga.. Seperti biasa, akan berbual di talipon sampai terlenaaa....

Esok.. setelah berjaga.. Sekali lagi.. "Sayang! Happy Birthday!" hikss.. sungguh..kelatah dia buat aku tertawa..meski kami jauh.. tapi sekadar ucapan mcm itu pun dah buat aku tersenyum bahagia.. Terima kasih wahai penyeri.. Sekarang asyik berjauhan jee... sedih! :'(

Sabtu, 29 June.. baru la dapat sua muka dating bersama.. dinner dan movie bersama.. ecewahh.. habis nk buat mcm mana.. Jumpa seminggu sekali ja.. T_T

Demmit! Bukan entri jiwang sebenarnye aku nak cerita...! kihkih.. Argghh.. yang penting aku memang suke menjiwang di dalam blog..  Mana entah pergi entri yang tentang pandangan sesuatu isu.. huhu.. Tak pa la.. aku pn bukan kerap update dah sekrang.. bila ada masa dan luahan yg tak tahu nak meluah pda siapa baru la blog yg aku cari.. hikss..

Ada yg meloya... ada yang tak puas hati dgn apa yg aku publish? Oh.. maaflah, aku hidup bukan untuk puaskan hati semua.. :)


-Happy Birthday Siti Sab-
on 28 June
umur dah genap 2+. Badan tak besau2 pun woi

Tempat keje sume panggil aku
"budak kecik"

Oh... terima kasih kepada para sahabat, kawan dan kenalan yg wish happy birthday ke gua.

Notatangan : Hadiah terbaik tuk diri sendiri adalah melepaskan perkara yang menyakitkan. Alhamdulilah :)

8 comments:

Azney Shamsuddin said...

happy belated birthday siti sab gojessss

NURSYIRA ISMAIL said...

sweet :)
happy bufday girl

NURSYIRA ISMAIL said...

sweet :)

Firdaus said...

Happy belated birthday :)

eykameow said...

Happy birthday sab!!

ηuя αιмι Ƒαянαηα said...

Happy Birthday awak! :))

Siti Hajar said...

happy belated birthday sab.
:)
may allah bless u
may all ur dream come true. :)

Nadya Shafeqa ツ said...

happy birthday awak :)

#sweetnya dia. untong awk kn ^_^

Siti Sab's Blog Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah