Wednesday, June 30, 2010

28 june!

Happy Birthday Myspace Commentssudah dua hari berlalu,baru hari ni la saya ade mood nak meng-post entri        ini! HAPPY BIRTHDAY SITI SABARIAH! boley an wish untuk diri sendiri? hihi. uit,dah 19 pun. tau dpn dah 20? mak oi,copek betul den ghaso ha. macam baru semalam jek main kejar2,main pondok2,mandi sungai,panjat pokok. huhu. dulu comot jep. sekarang? errk..ok la :)
Happy Birthday Myspace Commentspapepun,alhamdulilah sgt,sebab masih lagi bernafas sekarang. moga panjang umur dan harap sgt,apa yang saya inginkan tercapai! act,hari jadi adalah perkara yang paling takut saya nk tunggu. nak tau sebab ape? sebab saya takut,pabila 28 jun jep. saya terfikirkan ajal. sbb pernah bace paper. baru jek arwah tuh genap umur die. baru jep sehari. die dah kemalangan. dah pergi tinggalkan dunia. saya takut jadi cm tu. 

Happy Birthday Myspace Commentsbersyukur sangat2. dapat tengok dunia lagi! amin. and nak  ucap terima kasih sangat2 kat kawan,teman dan sahabat saya! ramai yg wish! thanks a lot! tiba2 terasa diri ni masih lagi di ingati oleh diorg semua. ramai yang doa moga panjang umur dan dapat ape yang di ingini. rase,macam berharga jek ucapan tu! series! terasa sgt2!

Happy Birthday Myspace Commentspada 28 jun jugak,saya rase. saya masih ade kwn,teman dan sahabat lagi. huhu. masih ade lagi sayang saye. wow! terharu sgt! "sab,epy bzday. always love u!" "yang,eppy bzday. love u so much!" and macam2 lagi la bentuk2 ucapan yang saya dapat. hihi. thanks again. ade kawan yang pergi dari saya,dan dalam pada masa yang sama. masih ramai lagi yang menjadi kawan saya! itu yang penting! mane yang nak pergi jauh tu. pergi and teruskan ur life! :)

Happy Birthday Myspace Commentshari jadi saya taun ni. tak ade party2 bebas,tak ade tiup lilin kat kek pun,tak ade present pun,tak ade surprise pun. huhu. kalau dulu,kat hostel time menengah dulu. every year,bile 28 jun jep. kawan2 satu dorm gegar katil bile pukul 12.00 tgh mlm. hihi. bestnyer time tuh! and kebiasaannyer,umi yang akan mnjadi org 1st wish,sbb katil die sebelah jek katil saya. macam2 kena dgn kawan2. tapi tu semua tinggal kenangan jep! hihi. pape pun,saya tetap happy!




3 comments:

gg said...

eleh..biala b excited..huhu..at least ade jugak yg terlebih excited dari ayg on ur birthday..he..muahmuah..i love u yang..

gg said...

eleh..biala b excited..huhu..at least ade jugak yg terlebih excited dari ayg on ur birthday..he..muahmuah..i love u yang..

sab=) said...

hihi. ok syg. thanks sgt2.. muah! always love u :)

Siti Sab's Blog Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah