Tuesday, November 25, 2014

PEMENANG GIVEAWAY PERTAMA SITISAB

Salam,

Fuhh.. firstly mintak maap bebanyak sebab sepatutnye semalam Sab umumkan siapa pemenang.. Masa nak update asyik tertangguh sebab hanya dapat online blog waktu kerja je.

Okay, Sab dah dapat dah siapa pemenang Giveaway Pertama SitiSab. Pape pun terima kasih bebanyak dekat anda2 semua yang sudah join kan diri. Thanks korang! *hug*

SILA KUATKAN VOLUME ATAU PAKAI HEADPHONE!! hahaha. Sebab Sab rushing record nak balik ke rumah. Baru habis office hour. Cuak duk sensorang kt office. Maaf atas kesulitan!




Okay TAHNIAH kepada pemenang! Kindly email your Account number to sab_91s@yahoo.com :)


Oh ya.. kan Sab kabo ade dua pengumuman kan dekat entri sini --> Click Here . Haa.. Satu untuk umum pemenang dan lagi satu adalahh......jejaga.. Nanti Sab kabo ke next post aci dak? hahaha.

Nanti ya.. xoxo :)

Btw.. TAHNIAH awak awak semua dan terima kasih kerana sudi join giveaway Sab. Segala kekurangan harap di maafkan. Quite Busy. *nangis sambil rushing nak balik ke rumah*


Tuesday, November 18, 2014

MZ Botox Cream

Salam,

MZ Botox Cream adalah satu produk kecantikkan yang terbaru pada masa sekarang. Nak tahu apa kelebihan MZ Botox Cream ni? Okay, meh Sab cerita :)

Kalau rasa nak kulit kelihatan lebih muda, putih jelita, hilang segala bekas jeragat dan jerawat, feeling nak kulit gebu gebas dalam masa 14 hari??..Haaa..MZ Botox Cream ni la jawapannye!  ini semua adalah kelebihan kalau anda menggunakan produk MZ Botox Cream ni tau.. Tak percaya???

Sab sendiri menggunakan krim MZ Botox ni tau! hey hey hey! Ini bukan botox yang cucuk sana cucuk sini tu hokeyy! TIDAK! Cuma CREAM sahaja. Kalau nak kulit tegang dan flawless, haaaa...ape tunggu lagi? Taknak try ke??


 

meh BELANJA sikit selfie dengan MZ Botox Cream ni.

Nampak tak bekas jerawat Sab dekat pipi tuh?? 
i'm so happy sebab makin PUDAR & HILANG! :)

Sekarang kan.. Sab dah berani pi kerja TIDAK MAKE UP! Nampak? Eyeliner pun Sab dah rasa TAK PERLU PAKAI. 


BELANJA lagi selfie. hikhik
*rasa2 boleh dak jadi duta produk MZ secret ni? :p*

Nak flawless? Nak muka glowing?
MZ Botox Cream ni laaa..Kan dah kabo banyak kali :D


"Eeeii..product ni bagus ke? Ada LULUSAN KKM ke? Menggelupas ke pakai? Tinggi ke mercury??"

JANGAN RISAU! MZ Botox Cream keluaran MZ Secret ni SELAMAT DI GUNAKAN! Tiada pengelupasan!! Dan memang ada kelulusan KKM.. Nak ragu? Usah risau.. Di surat khabar pun sudah ada testimoninya tau :)


Haa..see?
Cantik putih gebu Cik Sarah Saidin tu kan.

KELEBIHAN BOTOX CREAM :
- Menegangkan kulit wajah
- Melambatkan proses penuaan, kulit tampak awet muda
- Menghilangkan masalah garis-garis halus
- Kulit nampak putih secara natural
- Kulit sekata dan tidak berminyak
- Pori mengecil
- Menghilangkan jerawat serta parut-parut jerawat

*Zoom In sikit krim nye macam mana*

Botox cream ini boleh di pakai untuk siang dan juga malam. 
Senang dan mudah! Hanya sapu di muka setiap pagi dan malam.



Kalau korang nak tahu, Botox Cream ni sangat sesuai untuk kulit yang bermasalah normal atau yang sensitif.
Golongan umur yang sesuai??  Semua golongan umur 18 tahun dan ke atas sehingga 60 tahun :)

Harga MZ Botox Cream ni hanya RM120.00 dan kalau korang nak tahu info lebih lanjut, sila layari website MZ Secret ni ya di sini, CLICK HERE

Notatangan : Selamat ber- BOTOX!! Hihihi.




Siti Sab's Blog Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah