Tuesday, November 18, 2014

MZ Botox Cream

Salam,

MZ Botox Cream adalah satu produk kecantikkan yang terbaru pada masa sekarang. Nak tahu apa kelebihan MZ Botox Cream ni? Okay, meh Sab cerita :)

Kalau rasa nak kulit kelihatan lebih muda, putih jelita, hilang segala bekas jeragat dan jerawat, feeling nak kulit gebu gebas dalam masa 14 hari??..Haaa..MZ Botox Cream ni la jawapannye!  ini semua adalah kelebihan kalau anda menggunakan produk MZ Botox Cream ni tau.. Tak percaya???

Sab sendiri menggunakan krim MZ Botox ni tau! hey hey hey! Ini bukan botox yang cucuk sana cucuk sini tu hokeyy! TIDAK! Cuma CREAM sahaja. Kalau nak kulit tegang dan flawless, haaaa...ape tunggu lagi? Taknak try ke??


 

meh BELANJA sikit selfie dengan MZ Botox Cream ni.

Nampak tak bekas jerawat Sab dekat pipi tuh?? 
i'm so happy sebab makin PUDAR & HILANG! :)

Sekarang kan.. Sab dah berani pi kerja TIDAK MAKE UP! Nampak? Eyeliner pun Sab dah rasa TAK PERLU PAKAI. 


BELANJA lagi selfie. hikhik
*rasa2 boleh dak jadi duta produk MZ secret ni? :p*

Nak flawless? Nak muka glowing?
MZ Botox Cream ni laaa..Kan dah kabo banyak kali :D


"Eeeii..product ni bagus ke? Ada LULUSAN KKM ke? Menggelupas ke pakai? Tinggi ke mercury??"

JANGAN RISAU! MZ Botox Cream keluaran MZ Secret ni SELAMAT DI GUNAKAN! Tiada pengelupasan!! Dan memang ada kelulusan KKM.. Nak ragu? Usah risau.. Di surat khabar pun sudah ada testimoninya tau :)


Haa..see?
Cantik putih gebu Cik Sarah Saidin tu kan.

KELEBIHAN BOTOX CREAM :
- Menegangkan kulit wajah
- Melambatkan proses penuaan, kulit tampak awet muda
- Menghilangkan masalah garis-garis halus
- Kulit nampak putih secara natural
- Kulit sekata dan tidak berminyak
- Pori mengecil
- Menghilangkan jerawat serta parut-parut jerawat

*Zoom In sikit krim nye macam mana*

Botox cream ini boleh di pakai untuk siang dan juga malam. 
Senang dan mudah! Hanya sapu di muka setiap pagi dan malam.



Kalau korang nak tahu, Botox Cream ni sangat sesuai untuk kulit yang bermasalah normal atau yang sensitif.
Golongan umur yang sesuai??  Semua golongan umur 18 tahun dan ke atas sehingga 60 tahun :)

Harga MZ Botox Cream ni hanya RM120.00 dan kalau korang nak tahu info lebih lanjut, sila layari website MZ Secret ni ya di sini, CLICK HERE

Notatangan : Selamat ber- BOTOX!! Hihihi.




Thursday, November 13, 2014

Third Batch Giveaway Pertama SitiSab

Salam,

Korang... Maaf sangat dan sangat. Hehe.. Al-maklumlah busy kemain skg ni.. Ada pengumuman Sab nak buat nanti.. Tapi tunggu date closing giveaway ni ya. Baru Sab bagitahu amende yang Sab nak umum.

Kirenye nanti ada DUA pengumuman la.. hihihi :D

Okay, lets check it out list yang third batch ni ya.

86. Bebaifa
87. Pejuang Bangsa
88. Farhanah Mohamad
89. Miss Anonymous
90. Mommy Lizz
91. Lily (Sweet Honey)
92. Azlan Bahar
93. Adier Hero
94. Pelita Siang
95. Cik Fafa
96. Ayu Insyirah
97. Yunez Izzati
98. Nor Azua
99. Syuhada Salleh
100. Cik Puan Ila
101. Nadratul Syazwana
102 . Bontok Comey
103. Wafee
104. Hanaexotics
105. Badariah Kakak
106. Tizz Tiranah
107. Nisa Grenn
108. Izzati Talib
109. Mujahidah Maisara
110. Ummu Humaira
111. Hanna Nabylah
112. Filem Tempatan
113. Anisyamir
114. Sally Yatiey


Okay.. RAMAI jugak yang dah DELETE post giveaway.. Haaa.. Kenapa? Kenapa?? hahaha.. Date masih belum tutup.. Kan Sab dah kabo kat SINI.. Ape daaa..

kalau rasa nak submit balik.. meh cepat hantar link semula ya.. masih terbuka sampai 21 November 2014 ni :)

Maaf tau.. ada kekurangan dalam giveaway ni. Sab lambat response.. Busy sikit dengan preparation dan kerja. :(

Notatangan : Counting days. Hopefully semua jalan lancar. Amin


Siti Sab's Blog Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah