E to the M to the P to the T to the Y

Salam,

Penat.

Tak tahu. Just penat. Penat dengan keadaan sekeliling. Rasa penat nak bersuara.

Diam.

Muka angkuh bila diam. Rasa 'jauh' sangat bila diam. Rasa macam.. Ermm.. K

Pilu.

Kenapa entah kena pilu?

Pelik.

Ya.. memang pelik. Pelik dengan semua.

Harapan.

Sudah putus harapan.

Sekian.


Entri pertama 2014.

Salam,

Fuhh.. Alhamdulilah, masih di beri kesempatan untuk bernafas dalam tahun 2014. Masih berkesempatan untuk aku bukak blog dan menaip entri... Tetiba rasa power!! Sebulan dah berlalu untuk tahun 2014 ni. Woii.. cepat gilaaa masa berlalu...

Bila usia makin meningkat ke satu angka.. mula la rasa macam tak nak mengaku dah nak tua.. isk isk.. macam tak percaya je tahun ni dah nak umur 23 tahun.. dush dush.. rasa nak tibai muka sendiri.. pehal entah tak nampak macam 23 pun!!

Konon peace, lambang zaman2 memula dgn bergambar


Pejam celik, bapak laaa!! gila ramai kawan2 dah ada suami di sisi.. dah ada isteri di sisi.. Jangan nak tanya soklan "Engko bila Sab?" laa.. tunggu je la kad undangan atau event di FB aku create kan nanti.. Sibuk tanya bila aku nak kawen, bila di jemput tak pulak datang.. gggrrr...

Lifeless gila rasa skg.. lagi2 weekdays la.. mata celik, masuk opis kerja macam gila.. balik rumah hari dah gelap.. mula nak pejam mata.. kalau dlu, even weekdays pn aku buat macam weekend! nampak tak masa mematangkan aku.. kengkawan jangan nak kata aku sombong.. relax.. Siti Sab tk pernah lupa member! Always in my heart okay.



Alhamdulilah, bila ada kesempatan
akan cuba luang masa dengan kawan2 zaman diploma dlu.
Serius rindu depa semua. =')


Semenjak dua menjak ni, semenjak bahagia ada pakwe di sisi.. Ramai betul tegur aku dah gemok. Aku mula la rasa tak senang duduk. Tapi yelaa.. cubit pinggang aku sendiri pun dah rasa lemak berketul2.. bapakk ahh.. Impian nak sit up dan bersenam entah bila nak tercapai..

Lagi sekali aku rasa power, sebab macam panjang entri aku kali ni.. Siapa entah nak bace? Dont worry, salah sorang stalker aku yang ohsem ofkos la pakwe aku..

Die tk reti kemho pun kabonye
tapi bile aku takde 
pandai tetibe die kemho sendiri dalam keta and i was like.. errmmm K!

Lama tak menjiwang dalam  blog.. macam mane entah nak bagi ayat2 cinta kat kekasih hati... kadang puas aku puitis dalam whatsapp, pakwe tak reti nak membalas.. kakakaka.. rasa macam syok sendiri.. nak tampar pun ade.. okay la okay la.. tak cite pasal pakwe lagi dah..

So, insya Allah.. aku nak keluarkan satu online shop ni.. Aku harap rezeki semakin bertambah.. Mudah mudahan ada yang support.. Amin Amin..

Mostly yg aku pakai shawl dalam gambar atas dan bawah ni adalah WIDE SHAWLs, aku belum sempat update lagik shawl yang aku nak jual.. Insya Allah, tengok seminggu dua ni macam mana.. :)





Wide shawl corak dan plain pun ada!! Nanti ai update dalam blog..

Gambar takde matermark ni.. hurm.. hurm... rasanya orang tahu mana real Siti Sab.. kan kan.. eceh...

Notatangan : Bestnye dapat update blog T_T

Aku yang dulu,bukanlah yang sekarang

Salam...

Bolak-balik hati...

Pernah cuba menafikan kehadiran dia dalam hidup ini..
Pernah cuba menidakkan kewujudan rasa dalam hati ini..

Namun...

Bila semakin diri tidak di hargai..
Hati ini... hati ini semakin membawa diri...

Takdir....

Hati ini mula merindui setiap kehadiran dia dalam hidup ini..
Hati ini mula mengiyakan kewujudan dia dalam hati ini..

Melepaskan...

Aku belajar melepaskan penderitaan
Aku belajar menerima kebahagiaan
Biar.. Biar itu aku jadikan teladan...

Syukur...

Setiap penderitaan, akan ada kebahagiaan...
Derita itu dulu..Semua aku sudah tinggalkan..

Kini...

Jangan di ragui apa yang ada dalam hati...
Moga mahligai yang di impi menjadi realiti.
Insya Allah..

Notatangan : Rindu.. Sampaikan salam rindu aku pada dia yang ada dalam hati.




 

Copyright © 2012 Reserved to Siti.Sab's Blog design with love by Cik Bulat